четвртак, 22. јануар 2015.

Otvorene su prijave za MET MOBILE CHALLENGE!

 
UNIVERZITET METROPOLITAN

Bulevar Cara Konstantina 80-86, 18000 Niš
Tel:  +381 18 551 000
www.metropolitan.ac.rs






    JER MICROSOFT I METROPOLITAN NAGRAĐUJU!







Dragi srednjoškolci, 


Kao i prethodnih godina, Univerzitet Metropolitan je kao društveno odgovorna institucija organizovanjem tradicionalnih takmičenja, otvorio mogućnost srednjoškolcima da na kreativan način obezbede vaučere za školovanje!

Takmičenje u kreiranju mobilnih aplikacija MET MOBILE CHALLENGE: Sve srednjoškolce koji su zaljubljeni u mobilne aplikacije i informacione tehnologije, Univerzitet Metropolitan i Microsoft pozivaju da se prijave na takmičenje MET MOBILE CHALLENGE. Spomenuto takmičenje ne zahteva programersko znanje, jer će svi prijavljeni takmičari imati obuku radi osposobljavanja za pravljenje mobilnih aplikacija, a pobedu će odneti najkreativnije idejno rešenje. 

Najtalentovanije takmičare naš Univerzitet nagrađuje vaučerima za školovanje na željenom studijskom programu, dok kompanija Microsoft koji je pokrovitelj ovog takmičenja, za pobednike takođe priređuje vredne nagrade. Takmičenje će biti organizovano 21. februara i 07. marta u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu, dok će se u Nišu održati 28. februara i 14. marta, u prostorijama Poslovno-obrazovnog centra Univerziteta Metropolitan u Nišu. 

Svim zainteresovanima preporučujemo da prijavu izvrše u što kraćem roku zbog ograničenog broja mesta. Prijavi i detaljnijim informacijama možete pristupiti OVDE.




Za informacije na koji način možete da osvojite stipendiju u ostalim oblastima koje se nalaze na Univerzitetu Metropolitan, možete pristupiti OVDE

Spomenuto takmičenje se takođe održavalo i prošle godine, a kako je sve to izgledalo možete pogledati OVDE




VAŠ UNIVERZITET METROPOLITAN!


Student u centru pažnje


   


Tadeuša Košcuška 63, Trg Republike 3, 11000 BEOGRAD, Republika Srbija
Bulevar Svetog Cara Konstantina 80-86 18000 NIŠ, Republika Srbija
TEL (BEOGRAD): +381(11)20-30-885 /// TEL (NIŠ): +381(18)551-000
E-MAIL: info@metropolitan.ac.rs /// info.nis@metropolitan.ac.rs 
SKYPE: Univerzitet.Metropolitan

 



















Нема коментара: