недеља, 13. новембар 2016.

II-4: Forum naprednih tehnologija i Takmicenje Dabar

Drage učenice i dragi učenici II-4,
 
verovatno ste već upoznati sa aktivnostima u toku sledeće nedelje vezanim za obeležavanje godišnjice škole, kao i školskog takmičenja Dabar i Foruma naprednih tehnologija.
 
S obrzirom da se radi o Forumu naprednih tehnologija i Sajmu profesionalne orjentacije, na kojem će se predstaviti kompanije iz ove oblasti, ali i jedan broj fakulteta, pa na i naša škola, a i da su planirani direktni kontakti i sastanci između zainteresovanih učenika i fakulteta i privrede, bilo bi lepo i korisno da posetite ovaj događaj i to baš u utorak 15. ili sredu 16.novembra u prepodnevnim satima ili pre nastave.
 
Kako smo i mi angažovani na ovom Forumu, potrudite se da se slikate (po mogućstvu nekoliko grupnih fotografija) ispred našeg ili nekog drugog štanda, kako bi imali dokaz da ste prisustvovali ovom događaju.
 
Takođe, bilo bi dobro da učestvujete na takmičenju Dabar. Kako su svi profesori informatike, kao i kabineti zauzeti, molimo vas da se pridržavte sledećih terminima u skladu sa vašim obavezama. Na školskom takmičenju Dabar možete učestvovati u sledećim terminima:
  • sutra u ponedeljak 14.11 u 13:00 (najakasnije u 13:20) ili odmah posle šestog časa u starom kabinetu
  • ili u petak 18.11 odmah posle šestog časa u starom kabinetu
Pozdrav,
Dragan Ilić

Нема коментара: