петак, 9. децембар 2016.

Obaveštenje za učenike srednjih škola - IT takmičenje i IT seminar

 

Poštovani,

Računarski fakultet u saradnji sa svojim partnerima organizuje IT seminar RAF IT Days 2017 i IT takmičenje RAF Challenge 2017. Naša želja je da obavestite svoje učenike o ovim predstojećim dešavanjima kako bi što veći broj učenika srednjih škola uzeo učešća na seminaru i takmičenju. 

Nadamo se da ćete dopis koji Vam dostavljamo proslediti profesorima informatike, matematike i razrednim starešinama, koji će obavestiti učenike vaše škole. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Zahvaljujemo se na saradnji i želimo Vam puno sreće, zdravlja i uspeha u predstojećoj 2017. godine.

S poštovanjem,

 

---

---

Igor Mijatović

Menadžer Računarskog fakulteta
tel: +381 11 26-27-613


Računarski fakultet Beograd
www.raf.edu.rs

Knez Mihailova 6/VI
11000 Beograd
Srbija



Ova "e-mail" poruka i svi njeni prilozi namenjeni su isključivo za korišcenje od strane naznačenog primaoca(laca) i mogu sadržati poverljive i povlašcene informacije. Ukoliko niste naznačeni primalac, nemojte širiti, distribuirati niti kopirati ovu imejl poruku. Molimo vas da pošiljaoca odmah obavestite ukoliko ste greškom primili ovu poruku i da je obrišete iz sistema. Sve izneto isključivo su stavovi i mišljenja pošiljaoca i ne mora nužno predstavljati stavove i mišljenja Računarskog fakulteta. Strogo je zabranjena bilo kakva reprodukcija, širenje, kopiranje, otkrivanje, izmena, distribucija, objavljivanje i/ili bilo koja druga upotreba ili preduzimanje bilo koje mere na osnovu ove imejl poruke i njenih priloga. Računarski fakultet ne prihvata odgovornost za bilo kakvu štetu prouzrokovanu bilo kojim malicioznim kodom i/ili oštećenjem prenetim ovim imejlom.


Нема коментара: