петак, 9. јун 2017.

Putujemo u Evropu 2017 - konkurs


 

 

KONKURS ZA STUDENTE PUTUJEMO U EVROPU 2017

 

Evropski pokret u Srbiji u saradnji sa Fondacijom Robert Boš i Balkanskim fondom za demokratiju, organizuje projekat Putujemo u Evropu. Na konkursu koji je raspisan biće odabrano 50 studenata koji će imati mogućnost da putuju Evropom.

Pobednici na konkursu za putovanje Evropom prema sopstvenom izboru dobijaju:

·         Inter-Rail voznu kartu (22 dana u kontinuitetu),

·         Raiffeisen Club račun i debitnu platnu karticu sa džeparcem,

·         Međunarodno putno osiguranje.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije starosti do 26 godina koji su studenti završnih godina (osnovnih i master studija i apsolventi) sa državnih i privatnih univerziteta u Srbiji. Kriterijumi koji će se gledati su uspeh na fakultetu, dužina studiranja, poznavanje stranog jezika, materijalno stanje i ranija putovanja po zemljama EU.

Konkurs je otvoren od 30. maja do 16. juna 2017. godine. Sve informacije i potrebni formulari za konkurisanje, mogu se naći na stranici projekta www.putujemouevropu.org.

 

 

 

Kralja Milana 31, 11000 Beograd, PAK 125204

Tel: 3640 174, Fax 3640 202

http://www.emins.org/srpski

pr@emins.org

                                       

 

 

 

Sačuvajmo drveće. Razmislite da li je neophodno štampanje ovog e-mejla.


 

Sadržaj ovog elektronskog dokumenta (uključujući i priloge) poverljive je prirode. Ukoliko poruka nije namenjena vama, strogo je zabranjeno njeno prosleđivanje, objavljivanje ili upoznavanje trećih lica sa njenim sadržajem. U tom slučaju takođe ste dužni da poruku obrišete i o njenom prispeću obavestite vašeg sistem administratora. Ova poruka, kao i svi prilozi, sa naše strane su provereni na prisustvo kompjuterskih virusa. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu vrstu štete koja bi nastala prijemom ili otvaranjem ove poruke ili njenih priloga.

           

 

 

 

Нема коментара: