среда, 24. јануар 2018.

Takmicenje iz programiranja 2017 - 2. krug kvalifikacija - Preliminarni rezultati

Drage takmičarke i dragi takmičari,
 
Danas su organizatori takmičenja objavili preliminarne rezultate 2. kruga kvalifikacija:

Drugi krug Kvalifikacija 2017/2018 - preliminarni rezultati 24.01.2018

Preliminarne rezultata drugog kruga kvalifikacija možete videti u sledećoj tabeli. Podsećamo da plasman na Okružno takmičenje stiču svi takmičari koji nakon tri kruga kvalifikacija imaju u zbiru bar 100 poena na dva najbolje urađena kruga kvalifikacija.

Žalbe se mogu slati na tak.prog@gmail.com do subote 27. januara u 13h.

Materijale sa drugog kruga Kvalifikacija (test primere, čekere i rešenja) možete pronaći ovde. Prvi ili prva dva test primera za svaki zadatak su test primeri iz teksta zadatka, na tim primerima je feedback bio dostupan za vreme takmičenja, ovi primeri vrede 0 poena.

Možete testirati zadatke sa drugog kruga Kvalifikacija na sistemu za takmičenje uz full feedback (tj. dobićete rezultat za svaki test primer, a ne samo sa papira) do nedelje 28. januara u 13h.

Source kodovi takmičara dostupni su ovde.

Komisija je i u ovom krugu kvalifikacija detektovala neregularnosti. U rezultatima su crvenom bojom označeni učenici koji su diskvalifikovani u skladu sa Članovima 12.2, 12.3, 12.6 i 12.7 Pravlinika o takmičenjima učenika osnovnih i srednjih škola iz informatike.


Sve pohvale za odlične rezultate.
 
Iskrositite priliku da proverite/testirate vaša rešenja za date test primere i na sistemu za takmičenje. Ako primetite da ima prostora za prigovore, obavezno mi javite.
 
Verujem da ste puno toga naučili i da nastavljamo da se pripremamo za 3. krug kvalifikacija koji će biti od 09. do 11.02.2018. godine.
 
Pozdrav,
Dragan Ilić

Нема коментара: