понедељак, 9. април 2012.

1. Razred - MS Word - Tabele - Zadaci za domaci i ocenjivanje

Dragi učenici,
 
Postavljeni su novi materijali (lekcije, primeri, vežbe i zadaci) na sistemu za elektronsko učenje u okviru tema od 21 do 30.
Prethodnih nedelja obrađivali smo tabele (centralna tema) u okviru teme 27. Ukoliko ste nešto propustili iskoristite prolećni raspust da ponovo pregledate materijale u okviru tema 21 do 27 a posebno nove linkove koji počinju sa ABC Word 2003, kao što su:
U toku prolećnog raspusta, a najkasnije do 1.maja, potrebno je da detaljno pročitate i proučite materijale postavljene u okviru teme 27:
**************************************************************
 
U okviru ove teme, postavljena su 3 zadatka (Sastav grupa, tabela za jamb i raspored časova). Svaki učenik samostalno priprema ova tri dokumenta kod kuće i postavlja na sistem za elektronsko učenje na ocenjivanje najkasnije do 1.maja!
 
Učenici, koji završe sve domaće zadatke u okviru teme 27, prelaze na temu 28 rad sa slikama u tekstu i vežbaju zadatke postvljene u okviru teme 29. Takođe, svaki učenik bi trebalo da progleda postavljene materijale u okviru tema 28, 29 i 30:
 
 
Lekcija 28 - MS Word - Rad sa slikama u tekstu
Lekcija 29 - MS Word - VEŽBE
Lekcija 30 - MS Word - Prelom i numeracija stranica, header i footer
 
 
Svaki učenik samostalno organizuje svoje vreme - ukoliko želi može da iskoristi prolećni raspust (ovo se naročito odnosi na učenike koji tada imaju pristup internetu kod kuće), u suprotnom, potrebno je da organizuje svoje vreme nakon raspusta, a najkasnije do 1.maja kako bi uradio sve zadatke i bio ocenjen.
 
 
Pozdrav,
Dragan Ilić
 
 
 

Нема коментара: