уторак, 22. мај 2012.

Upis2012: Pijavljivanje ucenika za polaganje prijemnog ispita za filolosko odeljenje

Poštovane kolege,

 

Molim Vas da podsetite svoje učenike koji žele da upišu filološko odeljenje naše škole na termine predviđene za prijavljivanje kandidata kao i na dokumenta koja su im neophodna za prijavu. Siguran sam da su učenici već dobili informaciju o filološkom odeljenju koje za učenike koji imaju afininiteta prema jezicima i društvenim naukama predstavlja najbolji mogući izbor.

 

U nastavku teksta nalaze se informacije o terminima, a u prilogu je plakat o filološkom odeljenju kao i tabela iz koje se može videti razlika između filološkog i ostalih smerova gimnazije u pogledu predmeta koji se izučavaju i njihovog fonda časova. Siguran sam da će ta tabela biti veoma korisna Vašim stručnim saradnicima kada budu razgovarali sa učenicima o izboru škole i smera.

 

S poštovanjem,

 

Milan Stojanović

Direktor

Prva niška gimnazija Stevan Sremac

 

 

Prijavljivanje učenika za prijemni ispit obaviće se u ponedeljak, 28. 05. i u utorak, 29. 05. od 14.00 do 19.00 časova. Kandidati prilažu prijavu za polaganje prijemnog ispita (obrazac prijave dobija se u školi), izvod iz matične knjige rođenih i potvrdu o rezultatima na takmičenjima učenika osmog razreda iz srpskog i engleskog jezika.

Svedočanstvo o završenoj osnovnoj školi i Diplomu ''Vuk Karadžić'' kandidati prilažu naknadno.

 

Prijemni ispit iz srpskog jezika održaće se u petak, 08. 06. u 11.00 časova.

Prijemni ispit iz engleskog jezika održaće se u subotu, 09. 06. u 11.00 časova.

NA PRIJEMNI ISPIT OBAVEZNO PONETI ĐAČKU KNJIŽICU SA OVERENOM FOTOGRAFIJOM!

 

Detaljnije informacije možete dobiti na:

 

 

Нема коментара: