субота, 1. новембар 2014.

1. Razred: Testovi - Prvi pokusaji

Drage učenice i dragi učenici 1. razreda,
 
Potrebno je da kod kuće rešite testove 2, 3, 4 i 5 (prvi pokušaj ne ulazi u ocenu) kako bi proverili svoje znanje iz ove oblasti:
Nakon svakog testa, obavezno pregledajte pitanja na kojima niste imali tačne odgovore i korišćenjem dostupne literature (sveske, udžbenik, internet, sistem za elektronsko učenje) pročitajte i proučite oblasti i delove lekcija.
 
Kada svih pet testova prođete (prvi pokušaj) i proučite pitanja na kojima ste imali pogrešne odgovore, potrebno je da ih ponovo rešavate redom počevši od testa 1 ali za ocenu (drugi i treći pokušaj ulaze u ocenu).
 
Sve testove rešavate kod kuće. Učenici koji nemaju pristup internetu ili imaju tehničkih problema sa svojim računarima kod kuće potrebno je da se na časovima u sredu 05., odnosno četvrtak 06. novembra jave kako bi im omogućili rešavanje testova u kabinetu.
 
Rok je do kraja nedelje, odnosno do 07.novembra.
 
Srednja ocena prvih pet testova na sistemu računaće se kao jedna ocena u dnevniku, koja će biti saopštena svakom učeniku na časovima u sredu 12., odnosno u četvrtak 13. novembra.
 
Pozdrav,
Dragan Ilić

Нема коментара: