субота, 25. новембар 2017.

1. Razred: 3. Programska podrska racunara - I-6 - Rok za prvi pokusaj testa 06 i testa 07

Drage učenice i dragi učenici I-6,
 
Rok za rešavanje testova 06 i 07 (prvi pokušaj) je do nedelje 26.novembra. Učenici koji su već rešavali ova 2 testa, ne moraju ponovo da rešavaju testove 06 i 07, osim ako nisu zadovoljni ocenama. Treće pokušaje ostavite, jer ćete ih raditi u kabinetu u decembru ili januaru.
 
Pozdrav,
Dragan Ilić
 
 
----- Original Message -----
Sent: Thursday, November 09, 2017 2:23 PM
Subject: 1. Razred: 3. Programska podrska racunara - I-6

Drage učenice i dragi učenici I-6,
 
Polako završavamo jednu oblast odnosno celinu u kojoj su dominantne teme Arhitektura računarskog sistema i Osnove informatike.
 
Potrebno je da svako od vas u toku sledeće nedelje, odnosno do sledećeg časa, korišćenjem udžbenika, sistema za elektronsko učenje i dostupnih materijala na internetu, još jednom pregleda i prouči materijale koji su obuhvaćeni ovim uvodnim temema sve do treće teme (do Programske podrške računara). Naravno, posebnu pažnju potrebno je da obratite na one delove i oblasti u kojima ste imali netačne odgovore u kvizovima (prvih 5), odnosno za koje ste primetili da vam nisu najjasniji.
 
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja iz ovih uvodnih oblasti, potrebno je da ih pripremite, zapišete u vašim sveskama i da ih postavite na sledećem času kako bi ih razjasnili pre nego što započnemo sledeću temu.
 
Sledeća tema koju ćemo proučavati od 13.novembra je tema 3. Programska podrška računara. Potrebno je da pročitate uvodne materijale iz udžbenika i sa sistema za elektronski podržano učenje do 19.novembra:
 
 
3. Програмска подршка рачунара
 
2.1. Апликативни софтвер
3.2. Системски софтвер, 3.3. Оперативни систем и 3.4. Дистрибуција софтвера
Pozdrav,
Dragan Ilić

Нема коментара: