среда, 31. јануар 2018.

NURDOR Vas poziva

----- Original Message -----
Sent: Tuesday, January 30, 2018 12:54 PM
Subject: NURDOR Vas poziva


Poštovani,

Obraćamo Vam se u ime Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR sa pozivom da se 15.februara od 12 - 14 časova u centru grada, zajedno sa svojim đacima, pridružite sugrađanima na humanitarnom događaju kojim ćemo obeležiti Svetski dan dece obolele od raka.

Povodom obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, naše udruženje kao i prethodnih godina planira da, u cilju senzibilisanja javnosti o potrebama i problemima naše dece i njihovih porodica, organizuje niz humanitarnih događaja pod nazivom „I ja se borim!" na trgovima i šetalištima u više od 40 gradova i varošica širom Srbije na kojima će, uz prigodan muzički program, tačno u 13 časova, biti pušteni baloni podrške mališanima koji se leče i u ime sećanja na one koji, nažalost, više nisu sa nama.

Bila bi nam čast da ove godine kolektiv i vaše škole bude deo ovog velikog i značajnog humanitarnog događaja na nacionalnom nivou, te vas molimo da, putem Knjige obaveštenja, informišete vaše učenike o Svetskom danu dece obolele od raka i humanitarnom događaju, kako bi nas na samom događaju bilo što više i kako bi malim herojima pružili podršku i pokazali im da nisu sami u svojoj borbi.

Verujemo da delite sa nama uverenje da je naša ljudska i moralana obaveza da utičemo na jačanje filantropske baze i vršnjačke podrške stoga se nadamo da ćete nam se pridružiti 15. februara u 12 časova i da ćete motivisati i vaše učenike da slede vaš primer.

U prilogu vam dostavljamo malu prezentaciju udruženja, tekst za Knjigu obaveštenja i poster za najavu događaja – za koji vas molimo da ga, ukoliko ste u mogućnosti, postavite na oglasnoj tabli škole.

Unapred se zahvaljujemo na posvećenom vremenu i podršci.

S poštovanjem, deca i roditelji iz NURDOR i

Joland Korora,
predsednica UO NURDOR
                                                                                        

 





 


Nacionalno udruženje
roditelja dece obolele od raka
Vizantijski bulevar 12
18000 Niš, Srbija
+381.63.34.60.41
+381.18.220.115.

 www.nurdor.org          




Virus-free. www.avast.com

Нема коментара: