среда, 18. мај 2011.

Skola stranih jezika (multimedija) na SNIZENJU. Dobicete kurs za 27 stranih jezika u kompletu ukoliko porucite odmah i to nije sve!!!

----- Original Message -----
Sent: Friday, May 13, 2011 12:17 AM
Subject: Skola stranih jezika (multimedija) na SNIZENJU. Dobicete kurs za 27 stranih jezika u kompletu ukoliko porucite odmah i to nije sve!!!


 

 

NEVEROVATNA PONUDA ZA SAMOSTALNO UCENJE STRANIH JEZIKA!    

Snižena cena!*

 

Ukoliko ste ljubitelj stranih jezika, znate nekoliko jezika ili biste voleli da ih naucite, mozete da zamislite situaciju u kojoj sledeci strani jezik koji biste zeleli da naucite pronalazite za nekoliko sekundi u elektronskoj (multimedijalnoj) formi, ne troseci dragoceno vreme na odlazak do skole stranih jezika koje su preskupe ili na kupovinu neproverenih multimedijalnih kurseva po mnogo vecim cenama od ove nase koju mi trenutno nudimo (pr. cena "neproverenog' multimedijalnog kursa za jedan jezik iznosi vise od nase cene za kurs koji cak 27 jezika). Kursevi za sve jezike su obradjeni detaljno!

 

SVE NA JEDNOM MESTU !

 

Sledeci jezici su obuhvaceni ovim programom: “English(UK), English (US), French, Greek, German, Spanish(Lat.Am.), Spanish (Spain), Italian, Japanese, Latin, Russian, Arabic, Chinese, Danish, Hebrew, Hindi, Indonesian, Korean, Polish, Portuquese, Swahili, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese, Welsh,  Dutch”.

 

Sadrzaj kompleta

Rosetta Stone- programi za ucenje stranih jezika su zvanicno proglaseni za najkvalitetnije i najlakse programe. Veoma jednostavan za upotrebu, dovoljno je da dvd ubacite u racunar i program ce automatski biti pokrenut( nije potrebna nikakva instalacija).
Najbolji i najnagradjivaniji multimedijalni program za ucenje kako  engleskog tako i  ostalih stranih jezika. Ovaj kurs ce poboljsati vase znanje iz nekog od mnogobrojnih obradjenih jezika  bez obzira na kom ste nivou, pocetnik ili zelite da usavrsite jezik. Program sadrzi vise kurseva-nivoa za sve jezike: OSNOVNI, SREDNJI, NAPREDNI, POSLOVNI. Sa preko 1000 sati ucenja ovaj program je trenutno najobimniji i najuspjesniji na trzistu. Program obuhvata citanje, pisanje, slusanje, govor, recnik, gramatiku i kulturu. Sam program pravi plan za Vas koliko da vezbate dnevno, proverava koliko ste presli, nivo Vaseg znanja, uci Vas pravilnom izgovoru reci, gramatici, priprema Vas za prave, realne dijaloge, osmisljava diktate za Vas, ukrstenice. Ukoliko imate mikrofon proverava tacnost vaseg izgovora. Uvek cete imati pravi pokazatelj nivoa na kome je Vase znanje, po tome koliko ste presli i sa kojom tacnoscu. Mozete poceti sa ucenjem od osnovnog kursa ili ako ste sigurni u svoje znanje jednostavno preskocite neki od kurseva i predjite na visi nivo a zatim se vratite i obnovite gradivo. Samo od Vas zavisi kako cete organizovati svoje vreme i kojom brzinom cete napredovati.

Ovaj program koristi hiljade fotografija pracenih zvukom za objašnjenje i predstavljanje novih reci. Korišcenjem ovog programa možete na vrlo lak i jednostavan nacin nauciti jedan od mnogobrojnin jezika.

 

Komplet na dvd sadrzi porgram za ucenje 27 stranih jezika u multimedijalnoj formi po promo ceni od    1899,oo rsd (dinara).  

Troskove slanja (brzom postom) placamo mi! Placanje tek po preuzimanju!

Ukoliko porucite ovu neverovatnu ponudu besplatno cete dobiti kurs poslovnog engleskog na 4 diska, kao i dva odvojena recnika. Dakle ukoliko porucite odmah dobicete najbolji kurs za ucenje cak 27 stranih jezika  i jos  6 gratis diskova za iznos koji je gore naveden (1899,oo rsd). Ne propustite ovu priliku i porucite odmah! 

 

 

Ukoliko zellite da dobijete ovaj nesvakidasnji komplet po promo ceni potrebno je samo da nam dostavite Vase ime i prezime, kontakt telefon i adresu na:

skolastranihjezika.office@gmail.com

Isporuka odmah!

 

* Snizena cena vazi dok traju zalihe zato pozurite i narucite svoj primerak!

7 коментара:

kursevi је рекао...

Ucenje stranih jezika u inostranstvu je sjajan nacin da naucite jezik i idete na letovanje!

Анониман је рекао...

Dobri su kursve u skoli stranih jezika Kontext. http://www.kontext.edu.rs/

kurs engleskog jezika је рекао...

Poznavanje vise jezika nikad nije na odmet zato je i ucenje veoma bitno

skola stranih jezika, је рекао...

Uh strani jezik skoro svima misaona imenica ali ucenje ucenje i samo ucenje je zlato

milan је рекао...

Odlican blog a sto neko rece poznavanje stranog jezika je pravo bogadstvo
https://plus.google.com/u/0/%2BAkademijaOxford/posts

Petar је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Petar је рекао...

Malo sam skeptičan prema online tečajevima engleskog jezika i općenito softverom za učenje...istina da to sve zavisi od osobe i težine stranog jezika, ali po mom mišljenju, najbolje bi bilo upisati grupni tecaj