петак, 29. новембар 2013.

Infomanija 2013 - Spisak takmicara

Drage učenice i dragi učenici,
 
U prilogu se nalazi spisak učenika koji su se prijavili za takmičenje Infomanija 2013, a koje će biti održano na Elektronskom fakutletu u subotu 30.11.2013. godine sa početkom u 12 sati.
 
Detaljnije informacije o takmičenju i satnici možete pogledati na:
Učenici čija su imena na ovom spisku takmičara oslobođena su nastave u petak 29.11.2013. godine zbog priprema za takmičenje kod kuće.
 
Takmičari bi trebalo da budu u holu Elektonskog fakulteta pola sata pre početka takmičenja zbog ragistracije, dodeljivanja/otvaranja naloga i rasporeda po kabinetima.
 
Ukoliko vam bude zatrebala bilo kakva pomoć oko registracije i/ili pronalaženja kabineta, potražite profesora informatike iz naše škole, Bojana Markovića koji će u vreme takmičenja biti u holu Elektronskog fakulteta. 
 
Iako je takmičenje revijalnog karaktera, treba ga shvatiti ozbiljno i pripremiti se što bolje. Za pripreme možete koristiti sve postojeće testove na našem sistemu za elektronsko učenje na portalu www.nasaskola.net/moodle u okviru kurseva Informatika 1, 2, 3 i 4, odnosno Informatike za prvi, drugi, treći i četvrti rarzred.
 
Pitanja na takmičenju biće ista za sve takmičare bez obzira na razred takmičara, što znači da će svaki takmičar dobiti pitanja koja su iz oblasti koje se u srednjim školama i gimnazijama obrađuju u sva četiri razreda (operativni sistem, obrada teksta, slika, tabela, baze podataka, mreže, internet i programiranje).
 
Svi ostali učenici, koji nisu na spisku takmičara, ukoliko žele, mogu da posete i obiđu Elektronski fakultet u okviru Dana otvorenih vrata.
 
 
Želimo vam puno uspeha i navijamo za naše takmičare!
 
Profesori računarstva i informatike
Silvana Ivković,
Tatjana Mitić,
Bojan Marković i
Dragan Ilić
 

Нема коментара: