понедељак, 23. април 2018.

Poziv: u subotu u niškom StartUp centru o društvenom preduzetništvu mladih

----- Original Message -----
Sent: Monday, April 23, 2018 8:00 AM
Subject: Poziv: u subotu u niškom StartUp centru o društvenom preduzetništvu mladih

Poštovani/a,

Organizacija Razlivalište vas poziva na seminar o društvenom preduzetništvu mladih "Pokreni DOBAR biznis" koji će se održati u subotu 28.04.2018. u Centru za inovativno preduzetništvo mladih, adresa Aleksandra Medvedeva 14, sa početkom u 11 časova.

Kako da mladi artikulišu svoju ideju o promeni društva na bolje? Koje veštine i znanja su im potebni da pokrenu sopstveni biznis? Kako da ta dva spoje u jednu održivu celinu? O tome ćemo pričati i učiti u subotu!

Događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje polaznicima mogu poslužiti kao koristan trening za najveće omladinsko takmičenje u društvenom preduzetništvu u Evropi -  Social Impact Award. Takmičenje pruža priliku mladima da uz pomoć mentorske i finansijske podrške razviju plan za realizaciju svog društvenog preduzeća i tako utiču na to da živimo u lepšoj i pravednijoj zajednici.

Ako temu smatrate važnom i zanimljivom, značilo bi nam da poziv objavite na svojoj FB stranici (link ka FB događaju) kako bismo što većem broju ljudi preneli ideju o značaju i mogućnostima društvenih preduzeća.

Više o samom programu i rasporedu radionica možete naći u tesktu poziva koji vam dostavljam u prilogu.

Stojim vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja.

Lep pozdrav,

Ema Stepanović | Social Impact Award Project Coordinator


Нема коментара: