среда, 12. септембар 2018.

8. Srpski Moodle Moot



Pozivamo vas da učestvujete na 8. Srpskom Moodle Mootu, koji će se održati 17. novembra 2018. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Skup će okupiti eminentne stručnjake iz Srbije i regiona koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji ove popularne platforme za elektronsko učenje, kao i njenoj integraciji sa drugim obrazovnim rešenjima.

Osim predavanja po pozivu planiran je i niz izlaganja koja će predložiti domaći i ostali zainteresovani učesnici, u sekciji "Primer dobre prakse" u kojoj će se dalje razmenjivati iskustva u radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i dr. Cilj skupa je razmena iskustava u korišćenju sistema Moodle, kao i druženje i povezivanje korisnika u regionalnu Moodle mrežu.

Učešće na skupu je za članove Moodle Mreže Srbije besplatno, dok ostali učesnici plaćaju kotizaciju u iznosu od 3000 dinara.

Za učešće se mogu prijaviti svi oni koji u svom radu koriste ili razvijaju Moodle kao sistem administratori, programeri, ali i nastavnici i drugi krajnji korisnici.

Registracija je za potencijalne predavače otvorena do 10. oktobra, a za ostale učesnike do 4. novembra (odnosno do popune kapaciteta raspoloživih sala).

Skup je u procesu registracije kod Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja kao konferencija koja nosi 1 bod te je u planu izdavanje potvrda o učešću na njemu u skladu sa tom akreditacijom (učesnicima koji pri prijavi naglase da žele takvu potvrdu).

Više detalja o skupu:

http://mms.edu.rs/moodle/course/view.php?id=116

Srdačan pozdrav do skorog druženja,

--

Živana Komlenov Mudrinski  Moodle Mreža Srbije / Serbian Moodle Network  E-mail: komlenov@mms.edu.rs  URL:    http://people.pmf.uns.ac.rs/~komlenov

Нема коментара: