среда, 12. септембар 2018.

Dostignuća 2018/2019

Dragi nastavnici,

 

Uspešan početak nove školske godine želimo vam sa nove adrese u Beogradu: Vojvode Hrvoja 28. Broj telefona putem kojeg razrešavamo sve nedoumice oko takmičenja, obuka, rokova za slanje kompanijskih izveštaja, je 011 3287 701. Kao i do sada, na raspolaganju smo vam svakog radnog dana od 9 do 17h.

U planu za školsku 2018/2019. godinu izdvajamo sledeće aktivnosti:

  • Nacionalna konferencija DMuS nastavnika – Vrnjačka Banja, 26-28. oktobar (prijavljivanje će početi uskoro – proveravajte vaš mejl!)
  • Šest regionalnih takmičenja i nacionalno finale takmičenja Poslovni izazov! (Poslovni izazov od ove godine u 2 nova grada: Zaječar i Kragujevac! Prvi Izazov u nizu biće već 17. oktobra u Leskovcu!)
  • Pet regionalnih, nacionalno i evropsko takmičenja učeničkih kompanija (od ove godine Kragujevac će biti domaćin tokom 2 dana takmičenja – jugozapadna i centralna Srbija takmičiće se odvojeno)
  • Nacionalno takmičenje za program Titan
  • Nacionalno takmičenje u okviru programa Socijalno preduzetništvo
  • Takmičenje u okviru programa Poslovna etika
  • Šest obuka za nove nastavnike (Obnovili smo akreditaciju obuke, u Katalogu stalnog stručnog usavršavanja Dostignuća mladih u Srbiji – DMuS nalazi se pod rednim brojem 1330).

Kako biste na vreme ubeležili važne datume, detaljan plan aktivnosti nalazi se u prilogu mejla.

 Nov sajt i unapređena platforma za registraciju učeničkih kompanija su u pripremi, a u međuvremenu tu su  Facebook, Instagram, Twitter i Youtube profili na kojima možete pratiti aktuelna dešavanja.

Kao i do sada registraciju za učešće u programu možete obaviti na našem sajtu ili klikom na link ovde, a mi ćemo Vas redovno obaveštavati o aktivnostima putem mejla.

 

Zajedno i u novoj školskoj godini!


Vaš tim Dostignuća mladih

 

Ksenija Milić

Program Development Officer

 

 

Dostignuća mladih u Srbiji/Junior Achievement Serbia

 

Vojvode Hrvoja 28 • 11000 Beograd

Tel: +381 11 3287 701 Mob: +381 63 607 503

 

 

         

 

 

 

    Budućnost možete menjati

 

Нема коментара: