уторак, 9. април 2019.

Nedelja ruske kulture - Predstava Kuhinja - Prvi nemontirani video zapisi

Drage koleginice i drage kolege,

Prve nemontirane video zapise sa večerašnje predstave možete pogledati na:
Pozdrav,
Dragan Ilić
 
 
----- Original Message -----
Sent: Monday, April 08, 2019 11:48 AM
Subject: Angazovanje ucenika tokom nedelje ruske kulture

Поштовани директоре, колеге и разредне старешине!

 

Пре извесног времена сам Вас обавестила о догађајима током марта и априла, а сада желим да Вас подсетим да од данас до петка траје Недеља руске културе.

 

Овај догађај превазилази оквире само школске манифестације, јер се организује на нивоу града и очекујемо госте из разних институција.

 

Сутра, 9. априла, наша школа биће домаћин вечери у склопу обележавања Недеље руске културе у Нишу. У 19 сати у свечаној сали почиње наш програм и све Вас позивам да присуствујете у складу, наравно, са вашим могућностима.

Чланови Секције за руски језик као и чланови Драмске секције извешће представу "Кухиња",  инспирисану популарном ТВ серијом.

У склопу представе наступиће и школски хор, који је специјално за ову прилику припремио 3 композиције.

 

Било би лепо да на представу дођу и представници свих одељења, па Вас молим да подсетите своје ђаке на овај догађај, како би подржали своје другаре на сцени.

 

Биће ово прилика и да поразговарамо о руском језику и руској култури, да чујемо изванредно извођење нашег хора и то специјално припремљених композиција за ову прилику.

Уз јунаке наше представе мало ћемо се и насмејати, а након представе ћемо се засладити руским колачима, које ће по традиционалном руском рецепту припремити чланови Секције за руски језик.

 

Желим свим колегиницама и колегама да захвалим на разумевању и подршци, коју су пружили и мени и ученицима, током припрема за овај догађај, како бисмо нашу Гимназију представили на оном нивоу који се од нас и очекује.

  

Наше пробе трају још данас и током сутрашњег дана, па ће ученици који су ангажовани у представи бити оправдано одсутни данас са 2. и 3. часа, а сутра читав дан. Данас и сутра су и генералне пробе хора, о чему брине колегиница Марија Васић, којој посебно захваљујем на великом ангажовању.

 

У прилогу Вам шаљем списак ученика који су ангажовани у раду на представи, као и списак ученика који ће у четвртак, 11. априла учествовати на такмичењу у знању руског језика, као и на такмичењу у рецитовању. Ти ученици биће оправдано одсутни у четвртак.

 

Још једном хвала свима на сарадњи.

 

Срдачно,

 

Зорица Миленковић

 


Virus-free. www.avg.com

Нема коментара: