недеља, 26. март 2017.

Metropolitan talenti 2017 - Besplatno četvorogodišnje školovanje za talentovane učenike - Univerzitet Metropolitan

Drage učenice i dragi učenici,
 
Ukoliko ste zainteresovani za ovo takmičenje pogledajte obaveštenje i prijavite se.
 
Pozdrav,
Dragan Ilić
 
----- Original Message -----
Sent: Sunday, March 26, 2017 8:23 PM
Subject: Metropolitan talenti 2017 - Besplatno četvorogodišnje školovanje za talentovane učenike - Univerzitet Metropolitan

 
Detaljnije na:
PDIS INFO
 
----- Original Message -----
Dragi profesori,

Još jednom bih Vam se zahvalila na saradnji koju već dugo održavamo. Ovog puta želim da Vam prosledim informaciju o još jednom našem takmičenju na kome učenici mogu osvojiti četvorogodišnje školovanje na Univerzitetu Metropolitan, kao i nagradno putovanje. Bila bih Vam jako zahvalna ukoliko biste informaciju postavili na sajt ili FB stranu škole, ali i uspeno je preneli Vašim najboljim učenicima.

U pitanju je takmičenje Metropolitan talenti gde se učenicima pruža prilika da iskažu svoju kreativnost u oblastima: informacione tehnologije, menadžment ili dizajn. Kako je za Vas najinteresantniji IT deo i u toj oblasti najbolje poznajete svoje učenike, ovde ću Vam dati više informacija o tom segmentu takmičenja, a svakako na linku možete naći i informacije vezane za druge dve oblasti.


Informacione tehnologije

Zadatak: Izradite aplikaciju napisanu u programskom jeziku po vašem izboru, na neku od zadatih tema (npr. aplikacija koja je društveno korisna, obrazovna ili biznis aplikacija) ili na temu koju vi izaberete. Aplikaciju i programski kod predstavite kroz PowerPoint prezentaciju, a stručni žiri će oceniti inovativnost aplikacije, kao i kvalitet realizacije i tehničkog razumevanja.

Računarske igre

Zadatak: kreirajte video igru po vašem izboru. Možete da koristite alate i programske jezike koji vam najviše odgovaraju, a niste ograničeni ni temom. Imate potpunu slobodu da izaberete kakva će to igra biti, a našem žiriju ćete prezentovati osmišljen scenario i koncept.

 


Na sledećem linku možete naći više informacija o takmičenju, kao i prijavu za učešće, a to je takođe i link koji bih Vas zamolila da podelite na društvenim mrežama i sa zainteresovanim učenicima.
http://www.metropolitan.ac.rs/stipendije/metropolitan-talenti/


Hvala!


Univerzitet Metropolitan

Ivana Jevremović

Marketing menadžer

Bulevar Svetog Cara Konstantina 80 - 86, 18000 Niš
tel: +381 18 551 000
mob: +381642423324
ivana.jevremovic@metropolitan.ac.rs


www.metropolitan.ac.rs

Нема коментара: