субота, 16. март 2013.

Poziv na saradnju na projektu Art Fora

Poziv na saradnju na projektu Art Fora
 
Drage učenice i dragi učenici,
 
Centar za razvoj civilnih resursa (CRCR) pozova nas na saradnju na projektu Art Fora (Art4A – Umetnost u akciji) finansiranom od strane ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu i podržanom od strane Opštine Pantelej i OŠ “Mika Antić”.
 
Radionice će obuhvatiti grupu učenika niških osnovnih i srednjih škola, uzrasta 13-19 godina, zainteresovanih za kreativno izražavanje, druženje i učenje. Prvi deo radionica odnosi se na upoznavanje grupe i prikupljanje materijala iz iskustva samih učesnika koji će kasnije biti obrađen u drugom delu radionica kroz likovnu umetnost. Rezultat radionica će biti izložba radova učenika. Pošto CRCR ima partnersku saradnju sa NTV-om, celokupan događaj biće i medijski propraćen.
 
Radionice će se održavati u prostorijama OŠ “Mika Antić” u periodu od 19.marta do 30.aprila, utorkom i četvrtkom od 19h, dok je izložba predviđena za početak maja
 
Detaljnije:

Saglasnost roditelja

Ukoliko ste zainteresovani, potrebno je da pošaljete mejl na dragilic@nasaskola.net ili da se javite profesorki likovne kulture Sofiji Gligorijević najkasnije do utorka 19. marta 2013. godine.

Izvor: Art For
 
Aktiv za likovnu kluturu

Нема коментара: